Monday, November 24, 2008

Mimpi Aku Pelik

sekarang aku dah ingat apa aku nak tulis.

pasal mimpi aku malam kelmarin. nak tau apa aku mimpi apa? aku berlayar ke angkasa lepas. no, for real. aku mimpi aku pergi angkasa lepas. tanpa kapal angkasa. nak tau aku ke sana dgn apa? dgn satu alat, besar mcm remote control. aku tak tau mcm mana boleh samapi kat situ. tapi yg aku ingat. aku berdiri kat satu tempat kat angkasa. gelap, panjang n dlm tu mcm ada bintang2. milky way kot. aku lupa dah psl angkasa ni. yg aku igt nebulla je. haha. then, ada sorg kata nk pegi bulan. masa tu, bulan ada dpn mata aku je, walaupun berlobang2, tp masa tu aku rasa mcm lawa gila. then aku tekan satu butang merah ni, and aku ke bulan tapi tak sampai bulan. lg siket je nak smpai. aku jatuh kat angkasa tu.

then aku dah bgn tidur. beberapa minit lepas tu, terus azan zuhur. teruk nya anak dara bgn tengah2 hari. patut la pun mimpi pelik2.

1 comment:

EykaHamasuba said...

wahh mcm best je mimpi macam tu..
xde mimpi saye ke? hehehe