Monday, June 15, 2009

Riznal Abidin & Hilwani Kaharuddin; 14 Jun 2009

mas kahwin untuk kak hil
_____________________________________________________

hantaran dari pihak lelaki;

flat shoes and furla's handbag utk kak hil.
all the aunty kata beg doktor sbb tu besar.
and semua tanya kenapa flat shoes. abg riz jwb sbb kat nama dia dah ada 'hil'.

al-quran

the ring

cupcakes from wondermilk

SK II products

buah ni mlm sebelum tu semua main letak je. then xubah2 pun.
___________________________________________________

hantaran dari pihak perempuan;

clinique's men's products

the ring

puma's belt and wallet

digital camera.
abg riz ckp dah 2-3 bulan dah camera tu. dah penah pakai dah.

shoes

cake ni, royal icing dia tebal beb.

work shirt.
patut pun malam abg riz gubah hantaran dia tak salin baju,
rupanyan kak hil hadiah kan baju kerja.
_____________________________________________________


before nikah. masing2 tgh nervous ni.
__________________________________________________

nikah sekali sahaja.
mak pon ckp xbest sbb xde enjut. haha.
______________________________________________

pemberian mas kahwin
________________________________________________

acara membatalkan air sembahyang;


kak hil posing dgn cincin dia

penat dorang ni pose, ada more than 10 camera.
lepas satu2 kena pose. lama wey.


part ni paling lama lagi.
dekat lima minit kot. haha.

kak hil sampai tergelak haa.

yang ni mcm mana boleh salah snap, separuh je muka kak hil.
abg riz buat sekejap je yang ni. haha.
__________________________________________________


_____________________________________________

pictures dgn hantaran and pengantin;

guy side aunties and cousin and his old neighbour with the hantaran.

newly wedds with their friends.
i bet its kak hil's friends.

rosak gambar abg riz buat muka mcm tu.

newly wedds with cousins from the guy side. missing two.
i am their instant cousin.

newly wedds with the aunts from, the guy side.
and i suddenly the aunt instead of his cousin.

newly wedds with their parents

newly wedds with mama and papa.

1 comment:

Annysa M' said...

fuyyoo , cupcakes wondermilk tuu .
lawanyaa pengantinn tuuu