Friday, July 04, 2008

!@#$%^&*

aku penat. aku penat pikir psl korg, yg xpernah nk pikir psl aku. fuck ah. kalau aku je nk jaga hati korg, bila lak korg nk jaga hati aku? asek mintak aku jaga hati korg. kata kwn, sahabat. tp lgsg, HARAM. kwn bila kau susah je en. mmg ahh. bila kau sng kau tgl aku. babi ahh kau. penat je aku care, syg kau.

*ye saya mencarut, dgn byk sebenarnye, bg yg xtau.

hana, sorry. kita xbermksud nk ckp mcm tu. tiba2 mood hilang. maaf.

4 comments:

Syaza said...

ermm,kak farah chill aw, ni tension tension jehh. risau saya lihat.
haha

Shamimi Rosni said...

Eleh,abaikan je dieorg tu.Tak reti menghargai en.Saya tahu angah suka budak TU *betul tak? XP*
Apa mencarut2 ni bawak2 bersabar sikit.Berzikir adalah lebih bagus.
=.="

Syaza said...

ohh,biaselah tu in life ade je time hidup kabut kabut.
hee.
so chill selalu.

n u r i d r i n said...

mencarut adalah lepasan emosi..
bagus utk emosi,
tapi, tak rawk la!
hehehe..
chill la sis!