Sunday, March 08, 2009

Pushing The Car

semalam dah berapa kali aku kene tolak unser tu dgn umi and adik. penat tau. haha. abg teksi kat melawati tu, boleh tgk je. bkn nk dtg tlg. aku membebel je masa tolak tu. umi boleh gelak masa aku bebel. haha. then dorg dtg la tlg tolak. tp bila ktorg dah termengah-mengah tolak kereta tu.

finally, abah setuju utk meng-servis kereta tu setelah sekian lama nya.

tu lah second time aku tolak kereta kat public. masa yg dulu kat taiping town and kat dpn hero. ada gak dlm kl base. tp tu tak kesah sgt. ada la kenapa.

tp kan, kenapa setiap kali kene tolak kereta, along xde? mhmm.

1 comment:

n u r i d r i n said...

ada!
sekali.
depan hero.
don't you remember?

kereta da pergi servis?
alhamdulillah.
kalau tak menjadi jugak,
ask abah to buy a new one.
hahaha!