Friday, August 28, 2009

Ogos 28

pergi jumpa doktor hari ni. lepas dah berapa bulan tak jumpa. adalah dekat lima bulan. suppose, 3 ke 4 bulan sekali jumpa doktor. buat follow up. tapi sebab aku sibuk dengan exam dan hidup yang entah apa2 baru dapat buat appointment sekarang. i was the 3rd patient of the day. like ussual, masuk sekali dengan adik. doktor tak cakap apa sangat. just argh! he added my medicine. aku kena ambil folic acid and zat besi balik. dah lah aku memang manusia paling pemalas dan tak suka makan ubat. haih. kita lihat aku makan ubat consistent ke tak lepas ni. and he said i need to take breakfast. i hate eating breakfast, except if it is at the hotel. haha. so, yeah. today ambil darah lagi. lembam beb kali ni. ussually tak boleh nampak pun kat mana dia cucuk. i don't know because i don't look. well, that is for today.

heads up farah, trial in 2 days, SPM in 84 days.

1 comment:

Shamimi Rosni said...

satu:lebam tak? bkn lembab kan? :P
dua: oh lupa nk tampar angah, mcm angah suruh if angah tak belajar.(fine, angah ada belajar skit)